Materiaalit

Koosteet

Vuoden 2020 Nuorten hyvinvoinnin kooste pdf-julkaisuna ja issuu-julkaisunaKatsaus pohjautuu aineistoihin vuosilta 2017–2019, joten mahdolliset koronaepidemian vaikutukset nuorten hyvinvointiin eivät ole nähtävissä esitetyissä tiedoissa.

Vuoden 2018 Nuorten hyvinvoinnin kooste pdf-julkaisuna ja issuu-julkaisuna.

 

Lasten hyvinvointikertomus – katsaus helsinkiläislasten hyvinvointiin 2017. Lasten hyvinvoinnista kertova esitys: lasu300317.pdf

 

 Vuoden 2016 Nuorten hyvinvoinnin katsaus pdf-julkaisuna ja issuu-julkaisuna. Julkaisun tiedote sekä käännettynä englanniksi: The Youth Welfare report 2016

 

Helsingin Tila ja Kehitys 2016 raportista löytyy kooste nuorten hyvinvoinnin tilasta ja kehityksestä viimeisen neljän vuoden ajalta.

 

Vuoden 2015 katsaus

Kun uusia nuorten palveluja kehitetään tai vanhoja parannetaan, helposti saatavaa faktaa on Helsingin nuorten hyvinvointikertomuksen ansiosta aina käytettävissä. Yleinen ilmapiiri yhteiskunnassa, esimerkiksi lisääntynyt ääriajattelu, vihapuheet ja isot pakolaisvirrat arveluttavat nuoria. Samaan aikaan on kuitenkin esimerkiksi yhteishenki Helsingin kouluissa kehittynyt myönteiseen suuntaan. Katsaukseen perustuvan yhteenvetoartikkelin voit lukea täältä.

Vuoden 2015 nostot diasarjana

Tietopaketti. Kohtaaminen, rasismi ja itsenäistyminen

Tietopaketti ppt muodossa

 

Vuoden 2014 kooste

Tiesitkö, että helsinkiläisnuorten terveyskäyttäytyminen on kehittynyt myönteisempään suuntaan? Iso osa nuorista kokee terveytensä hyväksi ja yhdeksällä nuorella kymmenestä on läheinen ystävä, jonka kanssa voi keskustella itselleen tärkeistä asioista. Moni nuori on myös yhä tietoisempi ympäristöasioista, ja ympäristöystävällisempää elämää haetaan esimerkiksi ruokavalion ja kierrättämisen kautta. Vuoden 2014 kärkinostojen vaikutuksista toiminnan kehittämiseen voit lukea vuoden 2015 katsauksen sivuilta 7-11. Koosteeseen perustuvan blogikirjoituksen voit lukea täältä.

Tiivistelmä vuoden 2014 nostoista 

Tiedon tuottamisen ja hyödyntämisen prosessi.